Remschijven

Published Apr 14, 21
6 min read

Bestel hier Remklauwen

Bij ons tref je goedkope auto onderdelen die worden geleverd voor groothandelsprijzen. U heeft daardoor 50 tot 65% voordeel ten opzicht van uw garage. De prijzen op autopartsonline. nl​ zijn inclusief de korting en de btw (Auto onderdelen). De onderdelen zijn allen voorzien van alle wettelijke keurmerken en natuurlijk met 12 maanden garantie.

U zoekt RemschijvenBestel hier Remtrommels Voor Bmw

De hoge korting voor u kunnen wij aanbieden door ons grote inkoopvolume en doordat wij al 26 jaar als importeur aan meer dan 10000 garages in heel Europa, 1e montage kwaliteit auto onderdelen leveren. U kunt als consument veel besparen op uw auto-onderhoud door goedkope auto onderdelen online via ingave van uw kenteken op onze site te bestellen.

Bestel hier RemschijvenBestel Remblokken

Door Auto Parts Online Altijd GRATIS bij u thuis geleverd. Veilig Betalen kan op verschillende manieren: bijvoorbeeld aan de postbode of via uw eigen bank. Deze is aangesloten bij het betaalprogramma van iDEAL. Hiermee komt uw bestelling rechtstreeks in uw eigen internet-bankbetaalprogramma en wordt de volgende dag al afgeleverd bij u thuis.

Koop hier Remschijven

Bestel hier RemschijvenInfo over Remblokken

Na uw bestelling ontvangt u een factuur met alle gegevens van uw bestelling in uw mailbox. Na uw bestelling wordt u altijd nog door één van onze technische medewerkers GEBELD om er zeker van te zijn dat de juiste onderdelen naar u gestuurd worden. U kunt dan natuurlijk ook technische vragen stellen.

U belt met één van onze medewerkers en bijvoorbeeld verkeerde onderdelen worden direct op onze kosten omgeruild. Wij zijn bereikbaar van maandag-vrijdag 9. 00 tot 17 (Wiellagers). 00 uur, zaterdag van 9. 00-11. 00.Telefoonnummers 0341-267637 en 0341-267704. Montage van de auto-onderdelen die wij aanbieden is door bijna iedereen simpel te doen.

Montage van de bestelde onderdelen kunnen ook door ons in de eigen werkplaats in Ermelo gemonteerd worden. Hiervoor hanteren wij vaste tarieven, zoals bv. remblokken monteren 50 euro. U dient dan even te bellen voor een afspraak. Montagefilm wiellagers Een sport-remset van Brakemax geeft uw auto 30% meer rem-power. U merkt dat uw auto vlotter op het rempedaal reageert.

Vindt hier Remschijven

Door de perforaties in de remschijven en de speciale high-carbon legering is de warmte-afvoer beduidend beter dan bij standaard remschijven. Dit voorkomt fading en zorgt voor constante rempower bij extreem gebruik. Tevens worden de remblokken schoon gehouden en blijven deze hierdoor optimaal presteren. De sport-remset bestaat uit 2 geperforeerde high-carbon remschijven (linkse en rechtse uitvoering) met een set sport-remblokken waarvan het frictiemateriaal is afgestemd op de legering van de remschijven (Remtrommels BMW).

Bestel hier Remtrommels Voor BmwVindt hier Remschijven

45 mu. De frictiespecificaties worden altijd op de blokken vermeld door de fabrikant (bv T 427). De sport-remset geeft de meest optimale remwerking en levensduur wanneer deze als set met geadviseerde remblokken wordt gemonteerd (Wielnaven Audi). U kunt de losse remblokken en remschijven van de sport-sets in de autoonderdelen-database vinden met een artikelnummer eindigend op /S.Om een Brakemax sport-remset samen te stellen, dient u de remblokken en remschijven met /S apart te bestellen.

Brakemax sets zijn leverbaar voor vele automerken: SPORT-KWALITEIT voor een STANDAARD-PRIJS. Brakemax sets voldoen uiteraard aan alle EU-gestelde eisen zoals ECE-R90 en TUV. Remschijven Brakemax Sport sets Naast de remblokken,zijn de remschijven het meest essentiële onderdeel van het remsysteem. Hier komen op een relatief klein oppervlak enorme krachten/warmte vrij tijdens het remmen.

Info over Remblokken

Gietijzer is de basis voor de remschijf, met de juiste samenstelling en kristalstructuur is het goed bestand tegen mechanische en thermische belasting tijdens het remmen. Het is slijtvast,vervormt niet snel en geleidt warmte goed,wat het uitstekend geschikt maakt voor het remoppervlak van de remschijf. Om het standaard remsysteem te Upgraden ,zonder gebruik te maken van dure conversion kits,maakt Brakemax gebruik van aangepaste materiaal samenstellingen voor de sport remschijven.

Eveneens is het ontwerp van de remschijf belangrijk, de vorm en breedte van de ventilatie ruimte middels de bruggen en perforaties zijn belangrijk om de warmte snel te kunnen afvoeren. Brakemax sport remschijven worden vervaardigd van gietijzer met specifieke chemische samenstellingen, afhankelijk van de verschillende toepassingen, in GG15HC, GG20HC EN GG25HC gietijzer volgens DIN 1691.

De jarenlange ervaring van Brakemax met remonderdelen heeft geleid tot samenwerking met een uitgebreid netwerk van fabrikanten over de hele wereld die remschijven zowel aan de automobielindustrie als aan race teams leveren. Meer vermogen verlangt een aangepast remsysteem,zoals veel automerken, Porsche, Ferrari, BMW,Mercedes etc., hebben hun high-end modellen reeds lang uitgerust met geperforeerde high-carbon remschijven.

Bestel Remklauwen Voor Mercedes

De Brakemax sport remschijven presteren uiteraard het best in samenwerking met de Brakemax sportremblokken en kunnen uw bestaande remsysteem een upgrade van wel 30% opleveren met behoud van comfort (piep-vrij) en een normaal slijtagepatroon. Betere bite, sneller aangrijpen van de remmen. Passen met de standaard remklauwen. Betere warmte afvoer tijdens extreem gebruik.

Thermische behandeld tegen krom trekken. Normaal slijtagepatroon. Oplossing voor trillende remschijven. Sportremblokken Brakemax De twee meest essentiële onderdelen van het remsysteem zijn de remblokken en remschijven. De samenwerking tussen deze twee onderdelen bepalen de remvertraging, duurzaamheid en het comfort tijdens het remmen. In deze twee onderdelen zijn vele varianten en kwaliteiten op de markt verkrijgbaar, die het remgedrag van de auto sterk in positieve en negatieve zin kunnen beïnvloeden, denk aan piepen, snel slijten, snel warm lopen of te extreem remmen en opwarmen van het remsysteem.

Warmte ontwikkeling is dan ook het grootste probleem tijdens het remmen. Dit resulteert bij een intensief gebruik van de remmen in fading (oververhitting waarbij het remvermogen enorm afneemt) en extreme slijtage van de schijven en blokken. De juiste samenstelling van de remblokken (het compound) met daarbij de juiste legering en uitvoering remschijven zijn sterk bepalend om het remsysteem te upgraden of bij een mindere samenstelling juist te down-graden.

U zoekt Remklauwen Voor Mercedes

Dit draagt eraan bij dat de auto van nu vele malen beter remt dan 10 jaar geleden. Deze kennis zorgt voor vernieuwing in de remcomponenten, zoals bijvoorbeeld steeds vaker de toepassing van geperforeerde remschijven samengesteld uit andere legeringen (Porsche nummer 1 qua remmen monteert deze al vele jaren seriematig). Tevens wordt de kennis, opgedaan uit de autosport door bekende remfabrikanten als Brembo Bosch ATE en Textar, steeds vaker toegepast.

Onze fabrikanten ontwikkelen de remblokken o. a. voor Ferrari-Porsche-Bmw- Lamborghini -Maserati-Mercedes enz. Remblokken van deze fabrikanten worden in diverse kwaliteiten, uitvoeringen en frictiewaarden geproduceerd. Brakemax selecteert per autotype de fabrikant en het remblok met de hoogste frictiewaarde /samenstelling wat resulteert in een sportief remblok met nog steeds een waarborg voor het comfort.

Brakemax sportremblokken zijn bedoeld voor sportief straat- en licht circuitgebruik. De remblokken presteren uiteraard het best in samenwerking met de geperforeerde Brakemax remschijven en kunnen uw bestaande remsysteem een upgrade van wel 30% opleveren met behoud van comfort (piep-vrij) en een normaal slijtagepatroon. Passen in de standaard remklauwen. Betere bite sneller aangrijpen van de remmen.

Bestel hier Remtrommels Voor BmwMinder fading.....blijft remmen ook bij intensief gebruik. Normaal slijtagepatroon. EU- 1e montage fabrikanten. EU-keurmerken en specificaties op backplate van de remblokken. Piep-Vrij. Samen met Remschijf. nl, AutoOnderdelenExpert. nl, RemmenExpert. nl, Remonderdelen. nl, RemDiscounter. nl en Remblok. nl leveren wij remonderdelen, wielophanging en chassis onderdelen.

Home » Remschijven -remblokken Remschijven en remblokken voor een betaalbare prijs? Profiteer van maximale korting op de adviesprijzen - Remblokken. Het is sterk af te raden om te bezuinigen op de kwaliteit van remschijven of remblokken, daarom kan je hier alleen bezuinigen op de prijs en krijg je topmerk remschijven tegen de laagste prijs! Remschijven of remblokken zijn belangrijk voor de veiligheid van jou, jouw partner, jouw kinderen en de andere passagiers.

Navigation

Home

Latest Posts

Kan Ik De Auto Overnemen Na Einde Contract?

Published Oct 12, 21
6 min read